Uitjes in Holland ®

Uitjes in Holland ® - Blog


Lees hier de leukste tips en laatste trends op het gebied van groepsuitjes, dagjes weg, goedkope uitjes, tentoonstellingen, bedrijfsuitjes, workshops, festivals, vrijgezellenuitjes en nog veel meer...

 

 

Keistad Amersfoort

Keistad Amersfoort
Dat Amersfoort veel historie en sfeer uitademt was ons wel bekend, maar dat de stad ook de geboorteplaats van Johan van Oldenbarnevelt is maakt ons nieuwsgierig. Een goede reden om af te reizen naar 'Keistad Amersfoort'.
Lees meer

 

Delft: voor liefhebbers van Blauw en Oranje

Delft: voor liefhebbers van Blauw en Oranje
Delft kent een lange historie en dat merk je meteen aan de vele monumenten en oude gebouwen in de stad. In Uitjes in Holland City Blog nemen we je dit keer mee op pad door de stad van 'Scheve Jan'.
Lees meer

 

Groepsuitjes in Alkmaar

Alkmaar: stad van kaas, bier en Beatles
Wat zijn de leukste dingen om te doen en wat je mag je  absoluut niet missen in Alkmaar? In Uitjes in Holland City Blog nemen we je dit keer mee op pad door Alkmaar.
Lees meer

 

Uitjes in Zutphen Librije

De leukste verborgen plekjes van Nederland
Wist je dat er in Nederland sporen te vinden zijn van wel 4000 jaar oud? En heb je ooit wel eens een pootafdruk van de duivel gezien?
Lees meer

 

Uitjes in Holland Openluchtmuseum Arnhem

De 10 leukste openluchtmusea van Nederland
In Nederland vind je een aantal leuke openluchtmusea. Ze geven een kijkje hoe men vroeger woonden en werkten. Leerzaam en leuk tegelijk dus.
Lees meer

 

goedkope uitjes

Deze uitjes zijn leuk én goedkoop!
Je wilt een leuk uitje organiseren maar er niet te veel geld voor uitgeven. Wellicht ben je gewoon prijsbewust of moet je een beetje op je geld letten. We zetten een aantal goedkope uitjes voor je op een rijtje
Lees meer

 

Volendam

Zin in een dagje weg met nostalgie?
Rondom het IJsselmeer liggen tal van leuke vissersdorpjes met authentieke jachthavens, visserswoningen en markten. Dus zin in een dagje nostalgie?
Lees meer