Uitjes in Holland ®

Een goedkoop uitje is Gangsterjacht. Nu vanaf € 16,50 bij Uitjes in Holland ®

 


Gangsterjacht

 

Ben je op zoek naar een goedkoop uitje voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, groepsuitje of familie uitje? Dan onze Gansterjacht een leuk uitje! Geschikt voor jong en oud.

Wat is Gangsterjacht?
Gangsterjacht is een interactieve speurtocht door het centrum van de stad, waarin je in verschillende teams tegen elkaar speelt. Zijn jullie met een klein gezelschap dan kan je het spel ook met één team spelen.

Doel van de speurtocht
Met behulp van het spelmateriaal en een plattegrond van de stad ga je op zoek naar specifieke locaties om daar een groepsselfie te maken. Elke selfie levert een volgende aanwijzing op. Lukt het jullie om binnen 3 uur achter de gangster en zijn locatie te komen? Hoe meer goede antwoorden je vindt, hoe meer aanwijzingen je krijgt om de schuilplaats van de gangster te vinden.


Hoe werkt Gangsterjacht?

Per mail ontvang je van te voren een plattegrondje van de stad, een fotolijst en een antwoordformulier. Het centrum is opgedeeld in vakken. In een aantal vakken moet je op zoek naar een specifieke locatie. Hier maak je een groepsselfie die je vervolgens via WhatsApp naar de instructeur stuurt. Keurt de instructeur jullie selfie goed dan krijg je een volgende aanwijzing over de moord. Al wandelend langs de leukste punten van de stad verzamel je steeds meer aanwijzingen over de gangster. Het spel is een goedkoop uitje met een snufje cultuur waarbij puzzelen naar de oplossing leidt. Lukt het jullie om de gangster binnen de tijd op te vinden?

De Gangsterjacht is ideaal als groepsuitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teambuilding of familie uitje.
De speurtocht kan makkelijk onderbroken worden door een zelf in te lassen pauze of koffiestop.


Wat je moet weten over Gangsterjacht

Aantal deelnemers Max. 6 personen per team
Prijs € 99,50 per team incl. btw
Reserverings- en verzendkosten Bij 1 team € 17,50 incl. btw. Bij 2 of meer teams € 19,50 euro incl. btw per boeking
Zelf meenemen Per team 1 volledig opgeladen smartphone met whatsapp
Duur Maximaal beschikbare speeltijd 3 uur
Waar Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amstelveen, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Bergen op Zoom, Breda, Bussum, Delft, Den Bosch, Den Haag, Den Helder, Deventer, Dordrecht, Driebergen, Eindhoven, Enkhuizen, Enschede, Goes, Gorinchem, Gouda, Groningen, Helmond, Haarlem, Harderwijk, Harlingen, Hilversum, Hoorn, Kampen, Leerdam, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Oud Beijerland, Roermond, Rotterdam, Schagen, Scheveningen, Schoonhoven, Sneek, Tilburg, Utrecht, Valkenburg, Veenendaal, Veere, Venlo, Volendam, Zaandam, Zeist, Zutphen, Zwolle

  
Meer info?
Bel 085-4019764 of mail info@uitjesinholland.nl

Boek dit uitjeOok leuk om te doen

Groepsuitje Deadline Deadline
   
Groepsuitje Durven Denken Doen Durven Denken Doen
   


Afgelopen weekend deden we het spel Gangsterjacht in Rotterdam. We hebben genoten van de leuke opdrachten. Omdat het spel 3 uur duurt hebben we onderweg een korte pauze ingelast. We hebben een hele leuke middag gehad voor relatief weinig geld. Ben benieuwd naar jullie andere goedkope uitjes. Ga er binnenkort zeker nog één bij jullie boeken.
Sylvia Doeleman, huisartsenpraktijk Hesseling


Nadat we hadden geboekt ontvingen we al vrij snel het spelmateriaal per mail. De speluitleg was helder.
Na afloop van ons uitje ontving ik alleen maar positieve berichten van mijn collega's. We vonden het een geslaagd bedrijfsuitje.
Job Visser, ECMT UtrechtNamens onze vriendinnenclub wil ik Uitjes in Holland bedanken voor de organisatie van een zeer geslaagde middag. 
Riet Beerling en vriendinnen