Uitjes in Holland ®

Deze uitjes zijn leuk én goedkoop!


goedkope uitjes

 

Je wilt een leuk uitje organiseren maar er niet te veel geld voor uitgeven? Wellicht ben je gewoon prijsbewust of moet je een beetje op je geld letten. Een gezellig dagje uit hoeft niet veel te kosten.
We zetten een aantal goedkope uitjes voor je op een rijtje.


WhatsApp Moordtocht € 14,50 p.p.
Leuke speurtocht door de binnenstad waarbij er een moord opgelost moet worden. Er is onderweg voldoende tijd voor een drankje of een hapje. De speur/puzzeltocht is leuk voor jong en oud!
Lees meer


Outdoor Escape € 14,50 p.p.
Een erg leuk stadsspel waarbij je met elkaar opdrachten gaat uitvoeren. Welke opdrachten durven jullie met elkaar aan? Welke besluiten jullie te gaan uitvoeren? Voor welke opdrachten laten jullie de hersens extra kraken? Het spel kan gespeeld worden in vrijwel elke grote stad in Nederland.
Lees meer


Levend Ganzenbord € 14,50 p.p.
Leuke variant van het bordspel, maar deze versie doen jullie in de buitenlucht. Door het uitvoeren van foto-opdrachten kom je steeds dichter bij het eindpunt. Het spel is leuk voor jong en oud!
Lees meer


Mollenstreek € 14,50 p.p.
Tijdens deze speur/puzzeltocht probeer je met je team te achterhalen wie de mol is. Verrassend en avontuurlijk spel. Leuk voor jong en oud!
Lees meer

Meer leuke en goedkope uitjes vind je hier