Uitjes in Holland ®

Deze uitjes zijn leuk én goedkoop!


goedkope uitjes

 

Je wilt een leuk uitje organiseren maar er niet te veel geld voor uitgeven? Wellicht ben je gewoon prijsbewust of moet je een beetje op je geld letten. Een gezellig dagje uit hoeft niet veel te kosten.
We zetten een aantal goedkope uitjes voor je op een rijtje.


Moordspel ca. € 10,00 p.p.

Samen met je team ga je een moord oplossen. Je zoekt met elkaar naar aanwijzingen die moeten leiden naar de dader, het moordwapen en de moordlocatie. De maximale speeltijd is 3 uur. Voordeel van het spel is dat je het makkelijk kan onderbreken voor een korte stop om even een drankje te drinken.
Lees meer


Durven Denken Doen ca. € 10,00 p.p.
Een erg leuk stadsspel waarbij je met elkaar opdrachten gaat uitvoeren. Welke opdrachten durven jullie met elkaar aan? Welke besluiten jullie te gaan uitvoeren? Voor welke opdrachten laten jullie de hersens extra kraken? Het spel kan gespeeld worden in vrijwel elke grote stad in Nederland.
Lees meer


Levend Ganzenbord ca. € 10,50 p.p.
Leuke variant van het bordspel, maar deze versie doen jullie in de buitenlucht. Door het uitvoeren van foto-opdrachten kom je steeds dichter bij het eindpunt. Het spel is leuk voor jong en oud!
Lees meer


Zwerftocht ca. € 10,00 p.p.
Vind je een stadswandeling met gids maar saai? Met dit spel leer je niet alleen de stad kennen, maar loop je ook langs de meest interessante plekjes van de stad. Al puzzelend loop je in eigen tempo van punt naar punt. 
Lees meer

 

Outdoor Escape ca. € 10,50 p.p.
Het spel lijkt op een escape room maar dan in de buitenlucht. Het begin- en eindpunt zijn bekend. Bij het spel komt het aan op goed kijken en zoeken.
Lees meer