Uitjes in Holland ®

Uitjes in Holland ®

Zoek een uitje

 

 

 

Uitjes Voorjaarsvakantie

OOK ZO'N ZIN IN EEN UITJE?
Al onze uitjes zijn COVID-proof en kunnen dus gedaan worden met 1,5 meter afstand tussen elke deelnemer!
Lees meer

 

Workshops

WORKSHOPS
Uitjes in Holland organiseert kookworkshops, creatieve workshops, chocolade workshops en nog veel meer. Een workshop is een leuke activiteit waarbij je het geleerde direct in de praktijk brengt.
Lees meer

 

Goedkope uitjes

GOEDKOPE UITJES v.a. € 16,50 p.p.
Op zoek naar een uitje dat jouw familie- of vriendenweekend of bedrijfsuitje helemaal gaat maken? Dat kan nog best lastig kiezen zijn. Vooral als je te maken hebt met een budget. We hebben al groepsuitjes vanaf 16,50 euro p.p.  
Lees meer

 

Vrijgezellenfeest ideeën

VRIJGEZELLENFEEST
Vrijgezellenfeest voor vrouwen of een vrijgezellenfeest voor mannen? Uitjes in Holland helpt jou bij het organiseren van een vrijgezellenfeest. Bekijk onze vrijgezellenfeest ideeën. Een gezellige dag op stap met vrienden met leuke activiteiten. 
Lees meer

 

Bedrijfsuitje

BEDRIJFSUITJE
Een bedrijfsuitje of teambuilding activiteit organiseren kan een hele klus zijn. Uitjes in Holland heeft een ruim aanbod bedrijfsuitjes overzichtelijk per regio voor je op een rij gezet. Kies een regio of stad en bekijk het aanbod aan bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten.
Lees meer

 

Groepsuitjes

GROEPSUITJES
Ga je een groepsuitje organiseren? Laat je dan inspireren door de vele activiteiten die Uitjes in Holland kan bieden. Wat dacht je van een Koldertocht, Moordtocht, Walking Dinner of toch liever een Culinaire Route.
Lees meer

 

Arrangementen

DAGJE UIT
Op zoek naar een leuk dagprogramma inclusief eten en drinken? Bekijk ons aanbod per stad. Hoe groter jullie gezelschap hoe gezelliger het wordt!
Lees meer

 

Familie uitje

FAMILIE UITJE
Een gezellige familiedag organiseren? Uitjes in Holland biedt leuke familie uitjes in Utrecht, Gelderland, Zuid-Holland, Overijssel en nog veel meer provincies. Afhankelijk van activiteiten is het familie uitje met eten te combineren.
Lees meer