Uitjes in Holland ®

KolderTEAMtocht

 

 

Bedrijfsuitje Koldertocht

 

Dwarsdenken, friskijken en kantelen. De werkvloer op z'n kop!

Bij deze variant van de Koldertocht (ludieke stadswandeling) gaat het niet zozeer om de historie en de bezienswaardigheden van de stad maar juist om het eigen team. Op een grappige, ongedwongen en verrassende manier wordt het gezelschap door een professionele acteur/actrice meegenomen en krijgt men onderweg speelse/vrolijke opdrachten en oefeningen. De nadruk ligt op positiviteit en humor. We gaan niet diep en zwaar. Maar...andere perspectieven geven het team juist een tikkie meer verbeeldingskracht. En wat wil je nog meer als je je collega's, met humor als speelbal, op een heel andere manier leert meemaken! 
Kortom, na de KolderTEAMtocht kijk je met frisse ogen naar elkaar en naar de dagelijkse werkpraktijk. Een betere manier om de onderlinge band te versterken is er niet!

De KolderTEAMtocht is ideaal als bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Wat je moet weten

Aantal deelnemers Min. 12 personen -bij minder deelnemers volgt een aangepaste prijsopgave
Prijs € 25,00 p.p. incl. btw
Reserveringskosten 1 x € 16,35 per boeking
Duur 1,5 uur
Waar Alkmaar, Almelo, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Doesburg, Doetinchem, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Enkhuizen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Hilversum, Hoorn, Kampen, Leeuwarden, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Volendam, Zutphen, ZwolleMeer info?
Bel 085-4019764 of mail info@uitjesinholland.nl 

Boek dit uitje