Uitjes in Holland ®

HELP, de directeur is ontvoerd (budget)


Groepsuitje budget speurtocht


Wat is HELP, de directeur is ontvoerd (budget)
HELP, de directeur is ontvoerd (budget) is een speur/puzzeltocht door het centrum van de stad waarbij je met verschillende teams tegen elkaar speelt. Zijn jullie met een klein gezelschap dan kan je dit stadsspel ook met één team spelen.


Doel van het spel
Met behulp van het spelmateriaal en een plattegrond van de stad ga je op zoek naar specifieke locaties om de directeur te vinden. Elk goed antwoord levert een volgend aanwijzing op. Lukt het jullie om binnen 3 uur te achterhalen waar de directeur vastgehouden wordt?


Hoe werkt het spel
Per mail ontvang je van te voren een plattegrondje van de stad, een fotolijst en een antwoordformulier. Het centrum is opgedeeld in vakken. In een aantal vakken moet je op zoek naar een specifieke locatie. Hier maak je een groepsselfie die je vervolgens via whatsapp naar de instructeur stuurt. Keurt de instructeur jullie selfie goed dan krijg je een volgende aanwijzing over de ontvoering. Lukt het jullie om de ontvoering binnen de tijd op te lossen?
Het spel vereist snelheid, slimheid en een flinke speurneus!

HELP, de directeur is ontvoerd (budget) is ideaal als groepsuitje, vrijgezellenfeest, teambuilding of familie uitje.
Het spel kan makkelijk onderbroken worden door een zelf in te lassen pauze of koffiestop.

 

Wat je moet weten

 Aantal deelnemers  Max. 6 personen per team
 Prijs  € 45,00 per team incl. btw/€ 7,50 p.p.
 Reserveringskosten  Bij 1 team € 6,00 - Bij 2 teams € 12,00 - Bij 3 of meer teams € 18,00
 Zelf meenemen  Per team 1 volledig opgeladen smartphone met whatsapp
 Duur  Maximaal beschikbare speeltijd 3 uur
 Waar  Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem,  Assen, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Den Helder, Deventer, Dordrecht, Driebergen, Eindhoven, Enkhuizen, Enschede, Gorinchem, Gouda, Groningen, Haarlem, Hilversum, Hoorn,  Kampen, Leerdam, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Schoonhoven, Sneek, Tilburg, Utrecht, Valkenburg, Veenendaal, Venlo, Zaandam, Zeist  Zutphen  ZwolleMeer info?
Bel 085-4019764 of mail info@uitjesinholland.nl

Boek dit uitjeOok leuk om te doen

Outdoor Escape