Uitjes in Holland ®

Expeditie Dierentuin

 

Groepsuitje Expeditie Dierentuin

 

Expeditie Dierentuin is een superleuke speur/puzzeltocht waarbij de dierentuin het decor vormt. Het spel wordt gespeeld in teams en is ideaal als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teambuilding activiteit of familie uitje. Het spel kan ook met 1 team gespeeld worden.

Doel van het spel
Gewapend met spelmateriaal en plattegrond gaat elk team op pad om cryptische omschrijvingen te ontraadselen. Schroom niet om de hulp van dierentuin medewerkers en/of dierenverzorgers in te roepen, want sommige plekken zitten behoorlijk verstopt.

Hoe werkt het spel
Per mail ontvang je van te voren de entreekaarten en het spelmateriaal inclusief een plattegrondje van de dierentuin. Via whatsapp ontvangt elk team opdrachten. Jullie gaan op zoek naar locaties of kenmerken, maakt ter plekke een selfie als bewijs dat jullie de locatie ook echt gevonden hebben en vervolgens ontvang je de volgende opdracht. Op deze manier kom je op de meest verrassende en leuke plekjes van de dierentuin en sta je wellicht oog in oog met een echte chimpansee.

 

Wat je moet weten

 Aantal deelnemers

Min. 6 personen/max. 6 personen per team -kleinere groepen prijs op aanvraag
 Prijs € 32,50 p.p. incl. btw (kinderen 3 t/m 9 € 29,50 p.p. incl. btw)
 Reserveringskosten 1 x € 18,15 per boeking
 Inclusief Entreeticket dierentuin (skip the line) -bestelde en geleverde tickets kunnen niet meer geretourneerd worden
 Zelf meenemen Per team 1 volledig opgeladen smartphone met whatsapp
 Duur Max. 3 uur (laatst mogelijke starttijd is dagelijks om 14.00 uur)
 Waar Artis Amsterdam, Burgers's Zoo Arnhem, DierenPark Amersfoort, Ouwehands Dierenpark Rhenen, Diergaarde Blijdorp RotterdamMeer info?
Bel 085-4019764 of mail info@uitjesinholland.nl

Boek dit uitje