Uitjes in Holland ®

Zwerftocht

 

Groepsuitje Zwerftocht

 

Wat is een Zwerftocht
De Zwerftocht is een avontuurlijke stadswandeling op zoek naar een verborgen eindlocatie. Het is een ludieke manier om kennis te maken met de stad. Je speelt in verschillende teams tegen elkaar. Zijn jullie met een klein gezelschap dan kan je het spel ook met één team spelen.

Doel van het spel
Jullie zwerven door de straten op zoek naar de mooiste plekjes van de stad. En als de eindlocatie wordt gevonden volgt natuurlijk het TJAKKA-moment.

Hoe werkt het spel
Per post ontvang je van te voren een speldoos met spelmateriaal inclusief een spelcode. Het gebruik van de SpellenApp is gratis. Samen gaan jullie op speurtocht in de stad op zoek naar de verborgen eindlocatie. Jullie eerste doel in het spel is het vinden van verschillende foto aanwijzingen. Met deze aanwijzingen verdienen jullie hints en tips die jullie weer verder brengen in het spel. Uiteindelijk vallen de puzzelstukjes in elkaar en vinden jullie de verborgen eindlocatie. En het leuke aan deze Zwerftocht? Je leert ook interessante wist-je-datjes van de stad. Mooi meegenomen toch?

De Zwerftocht is ideaal als groepsuitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teambuilding of familie uitje.
Het spel kan makkelijk onderbroken worden door een zelf in te lassen pauze of koffiestop.


Wat je moet weten

 Aantal deelnemers  Max. 5 personen per team
 Prijs  € 50,00 per team incl. btw/€ 10,00 p.p.
 Reserverings- en 
 verzendkosten
 1 x € 18,15 per boeking
 Zelf meenemen  Per team 1 volledig opgeladen smartphone
 Duur  Maximaal beschikbare speeltijd 3 uur
 Waar Alkmaar, Almelo, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Arcen, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Bathmen, Beesterzwaag, Bergambacht, Bergen op Zoom, Breda, Delft, Den Haag, Den Burg, Den Helder, Deventer, Doesburg, Doetinchem, Dwingeloo, Ede, Eindhoven, Emmeloord, Emmen, Enkhuizen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Heerenveen, Hengelo, Hilversum, Hoogeveen, Hoorn, Kampen, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Middelburg, Nijmegen, Nunspeet, Oegstgeest, Oldenzaal, Purmerend, Putten, Raalte, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Scheveningen, 's-Hertogenbosch, Sittard, Sneek, Texel, Tilburg, Utrecht, Valkenburg, Veldhoven, Venlo, Venray, Weert, Winterswijk, Zandvoort, Zutphen, ZwolleMeer info?
Bel 085-4019764
of mail info@uitjesinholland.nl

Boek dit uitjeOok leuk om te doen

WhatsApp Experience
   

Gezellige invulling van onze familiedag! Dank jullie wel!
Rita Hilbrink en familie

 
We kregen de speldoos keurig thuisgestuurd. Op de dag van ons vrijgezellenfeestje regende het behoorlijk, dus hebben we besloten het spel een week later te doen. Dat was geen probleem. Handig dus zo'n doe-het-zelf uitje!
Brenda Rietman en vriendinnen