Uitjes in Holland ®

GPS Cold Case

 

 

Groepsuitje gps cold case

 

In herberg De Woeste Hoefslag is een raadselachtige moord gepleegd. Er zijn sporen naar een mogelijke dader maar het moordwapen is vooralsnog onvindbaar. Tijdens dit spannende groepsuitje is het aan jullie om in teams op zoek te gaan naar de moordenaar en het moordwapen. Welk team is het snelst en weet de moord binnen de tijd op te lossen?

Hoe werkt  de GPS Cold Case
Jullie worden op een locatie in het centrum van de stad door de instructeur opgewacht voor een korte instructie. Er wordt gespeeld in teams van ca. 5-6 personen. Elk team krijgt spelmateriaal en een gps mee.  Onderweg verzamel je hoe langer hoe meer aanwijzingen naar de juiste toedracht van de moord. Is jouw groep sneller dan de concurrerende teams en lukt het jullie de moord op te lossen?
Het spel eindigt in een horeca locatie met een drankje en de bekendmaking van het winnende team. 


De GPS Cold Case is een actieve en spannende groepsactiviteit waarbij je onderweg ook nog langs de mooiste plekjes van de stad loopt!
Het spel is ideaal als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familie uitje of teambuilding.

Wat je moet weten

Aantal deelnemers Min. 15 personen -kleinere groepen op aanvraag
Prijs € 25,00 p.p. incl. btw
Reserveringskosten 1 x € 18,15 per boeking
Inclusief Professionele spelbegeleiding, gebruik materialen, prijsuitreiking met 1 drankje (fris, tapbier, huiswijn)
Duur 3 uur
Waar Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Eindhoven, Enkhuizen, Enschede, Gorinchem, Gouda, Groningen, Haarlem, Hilversum, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Meppel, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Schiedam, Utrecht, Zutphen, ZwolleMeer info?
Bel 085-4019764 of mail info@uitjesinholland.nl

Boek dit uitje


Ook leuk om te doen

Groepsuitje Moordspel Moordspel
   
Groepsuitje Moorddiner Moorddiner