Uitjes in Holland ®

Uitjes in Holland - Online Pubquiz

Online Pubquiz

Speel nu de Online Pubquiz vanuit je eigen huis of vanachter je bureau!

Dit is een te gek spel met één van onze eigen quizmasters. Super leuk om weer eens iets echt samen te doen met collega's, familie of vrienden. Winnen is leuk, maar het belangrijkste is vooral samen veel lol te maken. En natuurlijk je algemene kennis te testen. De vragen zijn divers zodat iedereen goed mee kan doen.

Hoe werkt de Online Pubquiz?
Wij kunnen dit hilarische spel zowel in het Nederlands als in het Engels verzorgen. Eén van onze quizmasters heet alle deelnemers welkom. Daarna zal er in de korte introductie uitleg gegeven worden over hoe alles werkt.

Er kan gekozen worden om individueel of in teams de pubquiz te doen. Als er teams worden gemaakt, vult iedereen zelf de score in op zijn of haar eigen device. Na afloop worden de scores opgeteld waardoor de teamscore ontstaat. Iedereen ontvang zijn inloggegevens en de Online Pubquiz kan direct starten. Aan het einde van de vragen zal onze quizmaster de ludieke prijsuitreiking verzorgen.

Onze voorkeur gaat ernaar uit om de Online Pubquiz in Zoom te verzorgen met het oog op de functionalliteiten hierin. Maar mocht dit vanuit bedrijfsoogpunt niet mogelijk zijn, dan is MS Teams (of een ander systeem) ook mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.


Wat je moet weten over de Online Pubquiz

 Aantal deelnemers  Min. 10 - max. 5.000
 Prijs  € 19,95 p.p. incl. btw
 Reserveringskosten  1x € 18,15 incl. btw per boeking
 Inclusief  Professionele spelbegeleiding door quizmaster, virtuele prijsuitreiking
 Duur  75 minuten
 Waar  Geheel NederlandMeer info?
Bel 085-4019764 of mail info@uitjesinholland.nl
 
Boek dit uitje