Uitjes in Holland ®

Online Teambuilding Game


Online Teambuilding Game

Dit hilarische online teambuilding spel kun je op afstand samen met elkaar spelen en is een game waarbij verbinding en samenwerken centraal staan.

Het verhaal
De wereld verkeert in een crisissituatie van ongekende omvang. Het is aan de wereldleiders om dit snel op te lossen. Echter, in het verleden is gebleken dat zij eigenlijk helemaal niet goed met elkaar overweg kunnen. Om ervoor te zorgen dat de wereld niet vergaat, heeft een team specialisten een online tool ontwikkeld. Hiermee kunnen de wereldleiders op een efficiënte en vakkundige manier elkaars kwaliteiten ontdekken en deze inzetten in een race tegen de klok. Want, met een juiste samenwerking zijn de grootste problemen op te lossen!

Online een teambuilding spel spelen
In teams van max. 5 personen, waarin de spelers digitaal verbonden zijn, gaan jullie met behulp van een game app de strijd met elkaar aan. Iedere speler binnen een team is een van de bekende wereldleiders, zoals: Donald Trump, Vladimir Putin, Xi Jin Ping, Angela Merkel of Boris Johnson.

De spelers krijgen vraagstukken, puzzels, raadsels en hersenkrakers voor hun kiezen waar zij punten en aanwijzingen kunnen verdienen voor het team. Zorg dat je optimaal gebruik maakt van elkaars kwaliteiten, scoor zoveel mogelijk punten en jullie komen als winnend team uit de strijd. Daarnaast krijgen jullie een aantal groepsopdrachten waarin één van de teamgenoten de leiding neemt. Coach je team naar de overwinning!

Jullie krijgen telkens 1 poging om het juiste antwoord te geven. Ben jij echt zeker van je zaak? Of leg je het vraagstuk liever voor aan één van je collega’s of vrienden om er 100% zeker van te zijn dat de punten niet aan jullie neus voorbij gaan? Juiste antwoorden leveren je hints op voor andere vragen. Aan het eind van het spel is er een gezamenlijke, virtuele prijsuitreiking, waarbij jullie de uitkomsten van de foto-opdrachten kunnen zien. Laat je door onze enthousiaste game begeleider meevoeren in een online game die jullie samenbrengt en voor een nieuwe connectie zorgt.

Wat hebben jullie nodig
Om de Online Teambuilding Challenge te spelen, staan de teamspelers met elkaar in contact via een video communicatie tool. Vanuit deze omgeving wordt de gezamenlijke introductie verzorgd. Na de uitleg gaan de teams uiteen in kleinere subsessies. De teams krijgen tussendoor steeds een update van de spelleider om elkaars puntentelling te kunnen volgen, waardoor het extra spannend wordt. Met de game app wordt jullie online teambuilding challenge geactiveerd met een inlogcode. And let the fun begin!

Remote teambuilding games
Remote’ betekent: op afstand. En Remote Teambuilding Games worden dus via een online tool gespeeld. Het online spel is een echt teambuildingspel, maar waarbij de spelers niet bij elkaar in dezelfde ruimte zitten. Het spel is dus een “challenge” wat betekent dat diverse teams tegelijkertijd tegen elkaar spelen en de teams elkaar continu uitdagen. Deze Online Teambuilding Challenge is een verbindende teamactiviteit voor werknemers die vanuit huis werken of voor particulieren die online met hun vrienden of familie een toffe game willen spelen.
24 Uur voordat het spel gespeeld wordt ontvangt de contactpersoon per mail een link. De contactpersoon mailt de link naar alle deelnemers. Het spel wordt gespeeld in begrijpelijk Engels –geen ingewikkelde taal, maar simpel. Desgewenst kan het spel in het Nederlands vertaald worden. Daar zijn dan wel extra kosten aan verbonden. De quizmaster is gedurende het hele spel bereikbaar in geval er technische problemen zijn of wanneer een opdracht niet helder is

Wat je moet weten over het spel

Aantal deelnemers  Minimaal 10 - maximaal 5.000 deelnemers
Prijs  27,50 euro p.p. incl. btw
Reserveringskosten  1x 18,15 euro incl. btw per boeking
Duur  Maximaal 75 minuten
Materiaal  Per deelnemer 1 eigen mobiele telefoon + 1 eigen pc, tablet of laptop
Inclusief  Spelbegeleider op afstand + virtuele prijsuitreiking
Waar  Geheel Nederland

 

Meer info?
Bel 085-4019764 of mail info@uitjesinholland.nl


Boek dit uitje